Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi
Diameter dawai: 0.8mm
Saiz Lubang: 1.5mm / Keping Saiz: 1.2M x 2.4M
Lapisan: Salutan kuasa warna hitam
Bahan: SUS304, 11mesh
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.
Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi yang diperbuat daripada pelindung luar dawai keluli tahan karat mengamalkan penyemburan elektrostatik dengan karat yang tinggi, kuasa merosakkan, dengan pemeriksaan dan kapasiti anti-invasif sebanyak 2,148 tan pemogokan, keupayaan ricih dan anti-pemusnahan.

Sepuluh fungsi
1 Keselamatan: Penolakan tidak selamat, untuk menghancurkan kemusnahan atau tikus, ular, lalat, nyamuk dan pencerobohan haiwan lain.
2 mencegah objek jatuh: pintu tidak akan dibuka, meninggalkan bilik di kalangan orang tua atau kanak-kanak yang bermain dalam keadaan tidak selamat.
3 Stealth transparan: tidak ada rasa halangan, rasa tidak terhalang, tidak ada rasa kemurungan, tetap dalam alam semula jadi yang cerah.
4 mudah dibuka mudah melepaskan: bukan pagar tetap tradisional, apabila kebakaran dan krisis keluarga lain untuk memudahkan pelarian cepat.
5 penjimatan tenaga: jangan menyebabkan penghalang udara, tertutup pada bila-bila masa, anda boleh merasakan angin, untuk mengurangkan penyaman udara yang tidak perlu.
6 mudah dijaga: mudah mudah untuk habuk dan pembersihan minyak, pembersih vakum, span penyerap atau berus penjagaan biasa yang cerah seperti yang baru.
7 menentang cahaya ultraviolet: boleh menahan sehingga 30% sinaran UV, jadi anda menikmati matahari, tetapi juga untuk mengelakkan kerosakan UV pada kulit.
8 reka bentuk yang mesra pengguna: reka bentuk eksklusif Tingkap, pintu dan tingkap penjuru eksklusif untuk mengurangkan sudut tajam memukul ancaman warga tua dan kanak-kanak.
9 rendah perlindungan alam sekitar karbon: penggunaan bahan-bahan yang mesra alam, bebas pencemaran.
10 adalah sesuai untuk pelbagai: untuk kediaman dan vila mewah.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us