Tergalvani Pagar Zink SalutaN

 

Pagar zink salutan diperbuat daripdada bersalut zink panas yang tergalvani,ini kaedah yang paling popular dan murah untuk melindungi sistem lawan pedang rantaian.Lebih disukai untuk beberapa dekad untuk menentukan garis harta dan melindungi harta, pautan rantai tergalvani menawarkan penyelesaian pagar serba boleh yang akan memberikan perlindungan bebas penyelenggaraan selama bertahun-tahun. Pagar Zink Salutan sistem semua komponen keluli dicelup panas bersalut zink dan boleh digunakan selama 12 tahun.

Diperbuat daripada dawai keluli karbon rendah tergalvani, pedang rantai tergalvani mempunyai ciri-ciri ketahanan terhadap kelembapan, ketahanan kakisan, ketahanan yang sangat baik terhadap perubahan suhu mendadak dan ketahanan yang tinggi.

Garis Pusat Dawai(SWG): 8G / 9G / 10G / 11G / 12G / 13G / 14G / 15G / 16G

Saiz Lubang: 2 ” / 2 1/2 ”

Ketinggian yang tersedia: 900mm-7000mm

Panjang: 10M-15M

Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Whatsapp Us