Pancang Dinding
Ketinggian: 110mm
Ketebalan: 2mm
Panjang: 1300mm / Keping
Bahan: Terapung panas
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh dan Welded Mesh.
Produk ini diperbuat dengan plat sejuk tergalvani panas, melalui stamping die khas, pengacuan satu masa, cantik dan selamat, skru pengembangan dipasang pada dinding atau pagar loga.Ini adalah pemasangan mudah.

Spesifikasi:

1: Boleh diatur mengikut dinding.

2: Penampilan cantik dan Tidak mudah karat.

3: Mudah untuk dipasang.

4: Kos rendah dan kualiti tinggi.

5: Penyerang mempunyai kekuatan pencegahan yang kuat.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us