Panel Mesh Fencing Perimeter
[jadual id = 4 /]

Pagar perimeter adalah sejenis produk baru, terutamanya popular di Amerika Syarikat, Jepun, Korea dan negara maju lain

Dan bandar domestik yang besar, dengan cantik dan murah hati, tidak tertakluk kepada pelepasan rupa bumi dan pemasangan mudah dan ciri-ciri lain.

Teknologi pemprosesan rawatan semburan lekatan tinggi keluli tergalvani tinggi.

Keselamatan: di lajur mana-mana ketinggian akan tertanam dalam reka bentuk sekeping bersih alur terlebih dahulu untuk membuat pagar tidak boleh dikeluarkan secara keseluruhan.

Pemasangannya mudah dan mudah: pemasangan jenis pendahuluan cepat, tidak memerlukan pemasangan yang sesuai untuk pelbagai jenis.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us