Mesh Logam Berkembang
Bahan: Keluli karbon rendah, keluli tahan karat, aluminium, tembaga, nikel. dan lain-lain
Selesai: PVC, panas-menurun galvanized, electro galvanized.
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Produk logam yang diperluaskan adalah yang paling serba boleh yang anda akan dapati untuk hampir apa-apa perindustrian, komersil, reka bentuk dalaman atau aplikasi seni bina. Produk ini membolehkan kawalan cahaya dan peredaran udara yang sangat baik. Mereka juga menyediakan keterlihatan yang jelas dalam aplikasi seperti laluan pejalan kaki overhead, platform penyelenggaraan dan kawasan lain di mana keselamatan kelihatan mungkin diperlukan.

Logam yang diperluaskan boleh dibuat dari plat keluli, plat keluli tahan karat atau plat aluminium. Mereka secara serentak celah dan diperluas dalam operasi sejuk yang dibuat untuk membentuk bukaan berbentuk berlian bersaiz dan ketebalan seragam.

Kelebihan Logam Berkembang:

logam yang diperluaskan membenarkan aliran bebas cahaya, haba, bunyi & udara.
mesh logam yang diperluas tidak akan terurai apabila dipotong, tidak seperti wayar tenun.
terdapat dalam pelbagai konfigurasi mesh dan corak hiasan.
logam yang diperluaskan adalah halangan yang berat apabila digunakan dalam aplikasi keselamatan.
mudah direka, selesai, dipasang dan terbentuk.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us