Anti Mesh Fencing Mesh Panel
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Sistem pagar Anti Climb diluluskan dengan Secured by Design sebagai bentuk pencegahan jenayah yang berkesan, jadi ia juga dikenali sebagai “pagar keselamatan”. Mesh panel dikonfigurasi dengan ketat (saiz lubang 12.5mm x 75mm) kerana tidak ada jari kaki atau jari memegang.

Sistem ini boleh didapati dari 1.8m hingga 3m tinggi dan panel dibuat menggunakan wayar tebal 4mm. Topping keselamatan seperti dawai berduri boleh ditambah ke semua ketinggian sebagai cara untuk meningkatkan keselamatan.

[jadual id = 2 /]
Spesifikasi – Anti-Climbing FenceBenefits – Anti-Climbing Fence
Anti-Climb
Melindungi daripada pemotongan
Peningkatan faktor penangguhan
Ketepatan yang baik
Tahan vandal
Pujian CCTV
Beragam
Kos efektif

Jenis Kawat: Kawat Keluli Tegangan Tinggi
Diameter dawai: 4.0 mm
Saiz Lubang: 75mm * 12.5mm
Lebar: 2.4meters
Ketinggian: 1 meter hingga 6 meter
Selesai: Hot Dipped Galvanized to BS 729

Aplikasi Biasa – Pagar Anti-Mendaki
Tapak Keselamatan Tinggi
Sekolah
Taman industri
Taman perniagaan

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us