Jaring Keselamatan Pembinaan

Saiz: 1.8M x 5.1M
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Jaring Keselamatan Pembinaan dibuat daripada polietilena kepadatan tinggi (HDPE). Kita harus menggunakan teknologi tinggi untuk menarik wayar terlebih dahulu. Kemudian menenun dawai dengan cara tertentu. Selepas menenun, kami menambah tali dan tetherkan di tepi jaring.
Terdapat juga komponen yang membakar-tahan dalam beg plastik keselamatan plastik. Ini boleh mengelakkan berlaku kebakaran yang tidak dijangka.

Penggunaan:

1. untuk melindungi pekerja yang bekerja di atas bangunan.

2. untuk menghalang orang atau batu jatuh di bumi secara langsung.

3. untuk menjaga lapangan bersih.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

 

Whatsapp Us