Mesh Belt Mesh
Bahan: dawai keluli tahan karat, dawai keluli karbon rendah, dawai besi tergalvanisasi, dawai kromium nikel, besi kromium aluminium, dawai poliester dan lain-lain
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Sabuk penghantar logam tahan lama, tepat, dan menawarkan keupayaan yang dipertingkatkan tidak tersedia dengan tali pinggang yang lain. Pengeluar Alex telah menghasilkan tali pinggang penghantar logam untuk sistem penghantar yang baru dan sedia ada selama lebih dari 15 tahun. Menggunakan teknologi canggih dan proses pembuatan inovatif, kami dapat menyediakan pelbagai konfigurasi dan salutan untuk sistem penghantar tali pinggang logam. Sabuk logam kami digunakan dalam pelbagai industri, termasuk pengolahan haba, pemalsuan, pengecoran, pemprosesan makanan, makanan ringan, baking, keramik, kaca, automotif dan banyak lagi.

Barisan produk kami termasuk tali pinggang penghantar yang akan sesuai dengan hampir apa-apa permohonan; termasuk wire mesh ketat untuk fleksibiliti dan menyampaikan bahagian-bahagian kecil, tali pinggang permukaan licin khas untuk pemindahan tepat yang tepat, tali pinggang wayar dengan bukaan besar untuk aliran mudah udara atau air dan untuk memudahkan pembersihan produk anda. Tali penghantar kami digunakan untuk menyampaikan bahagian-bahagian logam melalui tembaga dan aluminium brazing furnaces, bahagian gangsa dan besi melalui sintering furnaces, tekstil dan bahan kimia melalui pengering oven serta aplikasi yang melibatkan membasuh, penyepuhlindapan, pelindapkejutan dan penggilap. Dalam industri pemprosesan makanan sabuk kami digunakan untuk membersihkan kering, bakar, memasak, membekukan, garam, dan banyak lagi.

Logam tenun logam kami boleh didapati dalam apa jua saiz, dalam corak untuk apa-apa proses, dan dalam logam dari keluli biasa ke aloi kekuatan tinggi. Tali pinggang dawai kami dan Tali Rantai boleh membawa cahaya kepada beban berat dan akan berjalan lurus tanpa bimbingan. Mereka boleh beroperasi pada suhu rendah hingga tinggi, menahan asid, alkali, kakisan kimia, lelasan dan kesan.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us