Pagar Bersalut Pvc Pautan Rantaian (PAGAR HIJAU)

Garis Pusat Dawai (SWG): 8G / 9G / 10G / 11G / 12G

Saiz lubang: 2 inci * 2 inci, 2 1/2 inci * 2 1/2 inci

Ketinggian yang tersedia: 900mm-7000mm

Panjang: 10M-15M

Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Rantai pautan Pagar adalah produk pagar yang paling cepat dan paling murah di pasaran hari ini.

PVC bersalut rantaian pautan pagar juga dipanggil vinil bersalut atau plastik bersalut jaringan pautan mesh ditenun dengan tepat dengan dawai PVC dalam warna hijau atau biru. Tambah warna dan gaya ke pagar anda dengan pagar dawai rantai pagar yang diselaraskan dengan vinil. Pagar berat yang disalut dengan vinil bersatu dan terikat dijamin selama bertahun-tahun penggunaan bebas masalah.

Spesifikasi rangkaian pautan kami:

Garis pusat dawai: 1.2mm-5.0mm.

Lebar gulung: 0.5m-2.5m.

Panjang gulung: 10m-50m.

Pembukaan jejaring: 25mm – 100mm.

Produk spesifikasi khas boleh disesuaikan.

Apabila anda mengarahkan pagar pautan rantai, sila berikan data tentang panjang pagar, ketinggian, pembukaan size lubang, garis pusat dawai dan bahan, rawatan akhir dan jenis pakej.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us