Hexagonal Wire Netting
Kawat dawai yang berkualiti rendah, dawai keluli tahan karat, dawai PVC, dan lain-lain

Selesai: Electro galvanizing, panas-bereding zink plating, stainless steel atau PVC coated.

Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Hexagonal wire mesh, atau hexagonal wire netting, juga dikenali dengan nama mesh ayam. Hexagonal wire mesh dengan rintangan kakisan yang baik dan rintangan pengoksidaan, berfungsi juga sebagai penguat, perlindungan dan suhu penyimpanan bahan dalam bentuk wadah mesh, sangkar batu, dinding pengasingan, perlindungan dandang atau pagar ayam dalam pembinaan, petroluem, kimia, pembiakan, taman dan industri pemprosesan makanan.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us