Pembinaan BRC Mesh
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Pengeluar Alex menghasilkan kualiti Pembinaan BRC Mesh dalam kepingan dan gulungan, sesuai untuk industri pembinaan. BRC Mesh adalah pilihan cekap, ekonomi dan berdaya maju untuk tetulang konkrit.

Ia boleh menjimatkan masa dan wang menggunakan BRC Mesh dalam pembinaan.
Wayar dikimpal dalam tikar supaya wayar tidak bergerak apabila konkrit diletakkan, memastikan wayar berada dalam kedudukan yang betul.

Helaian direka untuk memenuhi kebanyakan aplikasi mengukuhkan.

Penguatkan optimum disediakan melalui penggunaan saiz dan jarak dawai yang berubah-ubah

Terdapat dalam gulung dan lembaran.

Pembinaan BRC Mesh menyediakan saiz tetulang tepat di mana diperlukan melalui saiz dan ruang bar yang berubah-ubah, dengan itu mengurangkan sisa keluli.

Pembinaan BRC Mesh boleh digunakan untuk:

Papak pada tetulang Gred
Sistem Lantai dan Dinding
Topping Slabs
Panel dinding pracetak seni bina
Sistem dinding pembinaan condong
Dinding ricih
Tembok penahan
Pengukuhan Bumi secara mekanikal (M.S.E.)

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

 

Whatsapp Us