JENIS KAWAT BERDURI CUKUR BENTUK GELUNGGARIS PUSAT Di LUARAN: 500mm (BTO-12) / 700mm (BTO-22) / 1000mm (BTO-22)

Bahan: keluli tahan karat tergalvani / keluli tahan karat

Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Kawat berduri cukur, adalah produk baru perlindungan dan keupayaan pengasingan yang baik.Suatu jenis cukur yang tajam – jenis kancing berduri ke dalam perut seperti ular apabila kedua-dua cantik dan memainkan kesan penghalang yang sangat baik. Pada masa yang sama, produk mempunyai kelebihan penampilan yang cantik, kesan anti larutan yang baik, pembinaan mudah.

Wayar dawai cukur umumnya digunakan kerana bilah tajam tidak mudah disentuh,ini untuk kegunaan penduduk perlindungan dinding, juga boleh digunakan untuk melatih tempat itu dari segi kesan anti-kecurian.Dah harga tidak tinggi, jadi tali cukur lebih banyak digunakan.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us