Razor Wire Straight Line
Bahan: Tergalvani / Keluli tahan karat Panas
2500mm setiap pcs
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.
Kawat cukur garisan lurus juga dipanggil dawai cukur lurus, lurus dawai berduri lurus mendirikan pelbagai kaedah untuk dipilih, Ia boleh pembinaan yang pesat, bukan sahaja menjimatkan dana, tetapi juga untuk mencapai kesan pencegahan. Dengan dawai cukur dan rintangan kakisan keluli tergalvani atau bahan keluli tahan karat yang dibuat oleh paket yang dilampirkan dengan kekuatan mekanikal khas yang dipanaskan panas beralun tinggi dawai keluli karbon tinggi atau wayar teras dawai keluli tahan karat yang perlu dilakukan. Oleh kerana pisau cukur mempunyai penampilan yang tajam, wayar berkuasa tinggi, supaya produk menggabungkan kesan yang baik menghalang, kerosakan yang sukar, cantik dan mudah dipasang, anti-penuaan dan banyak kelebihan lain.

Ciri-ciri: Produk ini mempunyai anti-karat, penuaan, pelindung matahari, tahan lama, anti-karat, hayat lebih lama daripada dawai biasa, bentuk pengatisan elektroplat, mencelupkan panas, semburan.

Permohonan: digunakan terutamanya untuk pangsapuri taman, unit organisasi, penjara, pos, perlindungan sempadan, dan sebagainya.

Teknologi: dawai cukur dari keluli tergalvani panas atau lembaran keluli tahan karat yang mengetepikan dawai keluli bersalut tajam, tinggi dawai keluli tergalvani atau dawai teras dawai keluli tahan karat untuk melakukan gabungan peralatan penafian. Kerana bentuk unik insang jaring tidak mudah disentuh, yang dapat mencapai pengasingan pelindung yang sangat baik. Produk utama adalah bahan galvanis dan plat keluli tahan karat.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us