Dawai bersalut PVC
Dawai Bersalut PVC ini digunakan untuk tujuan keselamatan di rumah, plot perindustrian dan ladang pertanian. Kawat berduri PVC adalah antara produk yang paling banyak digunakan untuk aplikasi pagar. Ini digunakan untuk tujuan keselamatan bukan sahaja untuk plot industri tetapi juga untuk plot kediaman, ladang pertanian,taman,gelangan tenis,kawasan sekolah, dan sebagainya.
Lapisan PVC bukan sahaja mempunyai kesan positif terhadap kekuatan dan ketahanan bahan, tetapi juga mengurangkan risiko karat. Kawat berduri PVC bersalut boleh dipasang dengan menyempit dan memotong pisau pisau cukur yang dipasang di bahagian atas dinding, juga reka bentuk khas yang membuat pendakian dan menyentuh amat sukar.
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.

Bahan: Kawat besi berkualiti, dawai besi tergalvani, kawat besi tahan karat, dawai tembaga, dan lain-lain. Terdapat warna biru, hijau, kuning dan lain-lain, dawai berduri PVC boleh menjadi dawai tergalvani dan sutera hitam.

Kekuatan tegangan: 30-45 kg / meter persegi

Pembungkusan: 25 kg atau 50 kg / plat dengan pita dibalut P.V.C

Ciri-ciri: Anti-karat, Rintangan Penuaan, Rintangan cahaya matahari, Ketahanan Kakisan,Kilau yang Baik dan ciri-ciri lain.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us