Tiang bulat BRC
Harga terendah dan berkualiti tinggi jaring BRC di Malaysia.
Lilitan tiang: 60mm
Ketinggian tiang(tanam): 1400mm / 1700mm / 2000mm / 2300mm / 2600mm / 2900mm / 3200mm // 3500mm
Ketinggian Pos (dengan plat 150mm x 150mm): 950mm / 1250mm / 1550mm / 1850mm / 2150mm / 2450mm / 2750mm / 3050mm
Bahan: Disalut galvanise
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk pagar BRC, pagar Perimeter, Pagar anti panjat, Wire Razor(Kawat dawai), Kawat duri, Jaring Keselamatan Bangunan, “Wire Mesh”, “Crimped Wire Mesh dan “Welded Mesh”.

Pagar ini dihasilkan dari bar keluli tegangan tinggi yang dikimpal bersama untuk menyediakan panel yang tepat dan dimensi mesh. Menjadi tahan lama, mereka mampu mengekalkan bentuk dan kekuatannya untuk tahun-tahun akan datang. Belum lagi “recyclable”. Oleh itu, ia adalah “Hijau” dan mengurangkan kos penyelenggaraan minimum.
Bahagian atas dan bawah yang dilancarkan bukan hanya hiasan dalam penampilan tetapi memberikan kekuatan maksimum panel tersebut dan bertindak sebagai sokongan mendatar di antara tiang. Juga, jarak seragam meningkatkan estetika pagar dan memberikan kesan yang baik melalui penglihatan walaupun pada waktu malam. Oleh itu, ia adalah ciri keselamatan yang ideal.
Lebih-lebih lagi, panel ini boleh diganti dengan mudah dan jaraknya yang jauh antara wayar membolehkan panel dipotong dengan tepat untuk saiz sesuai.
Pemasangan adalah mudah. Mereka dilengkapi dengan jaring, tiang, penutup tiang, “U-clip”, “bolt & nut” samaada untuk bahan galvanize (MS 740: 1981 bersamaan dengan BS 729: 1971) atau serbuk bersalut dengan warna. Tiang keluli adalah pra-gerudi dan sedia untuk pemasangan di tapak. Untuk ketinggian pagar lebih daripada 2.4 m, kami mencadangkan “Sistem ereksi pelbagai peringkat” di mana satu atau lebih panel diletakkan di atas panel bawah.
Dengan ciri dan faedah ini, pagar BRC lebih disukai untuk projek kediaman, komersial dan kerajaan. Sama ada anda pemilik rumah, pemilik perniagaan, arkitek, kontraktor atau pemaju, pagar kimpalan menawarkan bahan, gaya dan ketenangan fikiran.
Kami juga menyediakan tiang dan aksesori untuk BRC Fencing.
Alex Manufacturer Sdn Bhd, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. “Mesh Wire Metal”. Keluli Tahan Karat, Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi keutamaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan kami. Kami menyelesaikan masalah keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan yang suai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.
Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di Malaysia pada hari ini.
Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us