Jalin Link Pagar

Paut Pautan Rangkaian
Lebar Angle Bar: 1 1/2 inci, 2 inci
Ketebalan: 3mm
Panjang: 5kaki / 6kaki / 7kaki / 8kaki / 9kaki / 10kaki
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, distributer dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Climb Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh,
Tenunan: Pola berlian ditenun menyediakan pembinaan kuat, tahan lama dan fleksibel.

Ia juga boleh digunakan sebagai pagar di taman,jalan raya, taman sukan, tapak perindustrian, lapangan sukan,pembinaan,tempat kediaman dan juga sebagai pagar haiwan.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-Pendakian & Anti-Potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar.Kami mengeluarkan semua produk kami dikilang sendiri.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan mendapatkan harga terendah dengan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us