Palsu Perimeter
Saiz Post: 70mm * 100mm * 1.2mm (tebal)
Base Peach Post: 140mm * 140mm * 5mm (thickness)
Ketinggian: 1000mm / 1300mm / 1600mm / 1900mm / 2200mm / 2500mm
Warna: putih / kelabu / hitam / hijau / biru / kuning / merah / matt coklat
Penerangan produk: Kami adalah pembekal utama, pengedar dan kontraktor untuk BRC Fencing, Perimeter Fencing, Anti Clash Fencing, Wire Razor, Barb Wire, Keselamatan Keselamatan Netting, Wire Mesh, Crimped Wire Mesh, Welded Mesh.
Jawatan ini adalah penyokong utama, jadi kekuatan dan kestabilan jawatan itu secara langsung berkaitan dengan kesan pagar penggunaan dan kehidupan.

Bagi pagar perimeter, yang biasanya diperbuat daripada keluli atau pasca plastik pasca sokongan. Umumnya, ketebalan plat pasang berbentuk pic adalah 1-1.2mm, yang dibentuk oleh tekanan dingin dan lenturan mesin sejuk. Bahagian luar tiang adalah elips, dan bahagian dalam dua plat itu bersambung dengan jenis U, yang merupakan bahagian cangkuk. Sebagai pos berbentuk pic dan jaring untuk sambungan, di dalam jawatan mengikut saiz jejaring mesh, melanjutkan arah pos pos secara merata diatur N kumpulan cangkuk tergantung pengedaran jurang di jawatan di kedua-dua sisi badan, di luar cangkuk berbentuk U dan silinder bilah sisi lurus tangency lurus, berkesan mencegah berharga, memastikan keselamatan guardrail prestasi keselamatan.

Alex Manufacturer SDN BHD, Profesional dalam: Pagar Anti-pendakian & Anti-potong. Skrin Tetingkap Keselamatan Tinggi Keluli Tahan Karat. Mesh Wire Metal. Mesh Wire Stainless. Mesh Mesh. Razor Wire. Kami profesional dalam wire mesh.Itulah yang kami lakukan. Kualiti tinggi selalu menjadi kepercayaan kami. Harga rendah dengan kualiti tinggi. Kami bukan pengedar. Kami mengeluarkan semua produk kami.Kami percaya kepada pelanggan pertama. Kami menyediakan penyelesaian keselamatan. Kami menyediakan perkhidmatan dengan perkhidmatan tersuai. Kami melindungi anda dan keluarga anda. Kami melayani anda berorientasi orang. Kami mahu anda lebih selamat dan lebih dekat dengan alam semula jadi.

Hubungi kami dan pertanyaan untuk mendapatkan harga terendah dan kualiti tertinggi di malaysia pada hari ini.

Tel: + 603-7783 9887 Fax: + 603-7781 9887 Email: alex@alex.com.my

Whatsapp Us